Audits goed geregeld

Wat het werkterrein van uw onderneming ook is en welke normen u ook heeft geïmplementeerd, u wilt u geen zorgen hoeven te maken over de uitvoering van uw auditproces.

 

Generieke toepasbaarheid ISO normen

Een kwaliteitsmanagement systeem of milieumanagement systeem volgens de ISO-norm is toepasbaar voor elke onderneming, voor elke organisatie, in elke markt, met welk product of dienst dan ook, groot of klein. Het is juist deze generieke toepasbaarheid die de normen hun belang geven.

Natuurlijk maakt het in de uitvoering en organisatie van uw kwaliteitssysteem of milieusysteem wel uit hoe (technisch) ingewikkeld uw markt, uw product of service, uw productieproces of uw toeleveringsketen is. Voor sommige branches gelden branche specifieke richtlijnen, vaak uitgegeven door een overkoepelend orgaan voor die branche. Vaak zijn deze richtlijnen gebaseerd op of ter aanvulling van de ISO 9001. Bijvoorbeeld de ISO/TS 16949:2002 die speciale richtlijnen voor de automotive bevat, of de AS9100, die additionele eisen voor leveranciers in de aircraft and aerospace industry bevat.

 

Geen zorgen meer over uw auditproces

De dienstverlening van Audare op het gebied van auditing is gericht op ondernemingen en organisaties die zich bezig houden met:

  • Productie of productiegerelateerde activiteiten
  • Logistieke dienstverlening
  • Groothandel en handelsactiviteiten (verkoopkantoren)
  • Zakelijke dienstverlening (adviesbureaus, financiële dienstverlening)
  • ICT dienstverlening (softwareontwikkelaars, service providers)

 

Als u meer informatie wenst over de mogelijkheden die Audare aan uw onderneming biedt, neem dan contact met Audare op of laat een email adres achter.